Yogaresa till Nerja, Spanien 28 sep – 5 okt

Morgonyoga på taket…


Vill du följa med oss till mysiga Nerja i höst, på en skön, avkopplande yoga- och må-bra-vecka? Årets resa är nu bokningsbar fram till 29/4.
Maila mig för detaljerad info och om hur du bokar din plats!
Läs mer om resan under ”Yogaresor”!

Snart börjar vårterminens yoga!

Terminskurser börjar v5 på MOWE Hälsa & Yoga i Torshälla, och dessa ligger nu uppdaterade under ”Kurser/Workshops”. Du anmäler dig och bokar din plats för varje vecka på BokaDirekt, där du hittar MOWE’s sida. Under ”Våra klasser” hittar du alla yogapass vi erbjuder.

Första yogaträffen för terminen blir i Yogalogen, söndag den 27/1, då vi gör ett pass med Ayurvedan som utgångspunkt. Se info på ”Kurser/Workshops” och anmäl dig via länken där!

Varmt välkommen till yogan i vår!

Namaste, Bodil

God Jul och Gott Nytt År

Tack alla yogavänner för yogaåret 2018 och varmt välkommen tillbaka till vårterminen som börjar v5 på MOWE i Torshälla/Eskilstuna!

Jag önskar er alla en fridfull jul- och nyårshelg, Kram Bodil

”Yoga i advent” lördag 8/12

Den årliga adventsyogan blir detta år lördag den 8/12 klockan 11.00-13.30, i Yogalogen. Mjuk HoliYoga för ”Hjärta och stillhet” med lång sångmeditation och vila till klangskålar.

Anmäl dig via länken under ”Kurser/workshops”, pris 300kr. Obs: Fullbokat

YOGASTART på MOWE den 24/10

Nu är det dags att börja höstterminen och Du kan anmäla dig till mina yogaklasser via BokaDirekt! Läs om mina kurser under ”Kurser/workshops” och hör av dig om du har frågor eller funderingar. Maila mig på info@yogaperspektiv.se.

Du kan se hela MOWE’s utbud på BokaDirekt – både yogapass och olika behandlingar.

Följ länken: https://www.bokadirekt.se/places/mowe-h%C3%A4lso-%26-yogacenter-24355

Varmt välkommen till yogahösten!! MVH, sat nam, Bodil

2 x yogakvällar i september

Kom och mjukstarta hösten med möjlighet till 2 yogakvällar i Yogalogen på Österby i september! Det blir lugn och skön HoliYoga och meditation som passar ALLA – nybörjare liksom vana yogautövare. Vi avslutar med en kopp yogite. Anmäl dig snarast via mail till; info@yogaperspektiv.se, 150kr/pass

Torsdag 6/9 kl. 18.00-19.30 obs, fullt!

Söndag 16/9 kl. 17.00-18.30 obs, inställd!

Varmt välkommen! /Bodil

 

Höstterminens kurser startar v42

…preliminärt! Jag hoppas att vi slår upp portarna och kan bjuda in till yogastart under v42 på nya yoga- och hälsocentret MOWE i Torshälla! Mer information kommer inom kort, håll utkik på facebook, Instagram och här på hemsidan under fliken ”Kurser/workshops”. Höstens tematräffar och workshops kommer att hållas i min Yogaloge här på Österby som tidigare.

Varmt välkommen till yogahösten!

Bodil

 

Sommaryoga i augusti

Varmt välkommen att yoga vid något eller några tillfällen i somriga augusti härute på Österby Gård! Alla är välkomna, både nybörjare och vana yogautövare. Vi yogar både ute i gröngräset och inne i Yogalogen, 150kr/pass. Anmälan via mail till: info@yogaperspektiv.se

Vi avslutar med yogite och något tilltugg. Ha en fortsatt skön sommar!

Namaste, Bodil

Glad sommar!

Höstterminen startar preliminärt v37 men tillfällen för SOMMARYOGA kommer under augusti! Datum/tider läggs ut snart…Njut av sommaren och välkommen åter till yogan i höst! /Bodil

”Vårdetox med YinYoga och Breathwalk” söndag 6/5

kl 13.00-16.30, i Yogalogen och på Österbys naturreservat. En skön, avkopplande och energigivande eftermiddag både ute i vårluften och inne i lugna logen…Läs mer och anmäl dig snarast via länken på ”Kurser/Workshops”! Välkommen!