Kurser/Workshops

Terminskurser hålls fr o m hösten -18 på yogacentret MOWE i Torshälla. Kortkurser och workshops både på MOWE och i Yogalogen på Österby som tidigare. Yogamattor, meditationskuddar och bolster samt filtar finns på plats så Du behöver inte ha med egen utrustning. Kom i tid till yogapasset – gärna 5 till 10 minuter före så att Du hinner komma iordning utan stress innan vi börjar. Tänk på att lämna vardagspratet utanför porten när Du kommer för att yoga. Många behöver en stunds tystnad och lugn inför yogapasset.

Du anmäler dig genom att klicka på länken ”Anmäl dig här »” eller genom att maila mig på info@yogaperspektiv.se.

Bokning av yogapass på MOWE Hälsa och Yoga görs via BokaDirekt! https://www.bokadirekt.se/places/mowe-h%C3%A4lso-%26-yogacenter-24355

Du/ni kan även boka Yogalogen för skräddarsydd workshop eller event, läs mer om detta på fliken ”För företag”.

Betalning

Betalning sker innan kursstart till plusgiro
54 99 23-1 för tematräffar i Yogalogen och du anger ditt namn som referens.

Betalning för terminskurser på MOWE görs på plats via klippkort.

Pensionärer har 15% rabatt på terminskurser.

Vårterminen -19

”MediYoga för alla – terminskurs”
Tisdagar och torsdagar kl 17.00-18.15, start 29/1.

Enkla och mjuka yogapass från MediYogan (Medicinsk Yoga) som innehåller andningstekniker, yogaövningar och positioner, meditation och vila/avslappning. Passar både nybörjare och vana yogisar som behöver en lugn yogaform för att minska stress och för att lösa upp smärta/värk i kroppen. Löper över ca 15 veckor under våren. Anmälan och bokning av plats görs veckovis på BokaDirekt, MOWE’s sida. Pris ca 150kr/pass.

”HoliYoga och meditation – terminskurs”
Torsdagar kl 18.45-20.00, start 31/1.

Mjuk och varsam yoga speciellt anpassad för Dig med någon smärtproblematik, (t ex fibromyalgi, migrän, reumatism) eller långvarig stress, utbrändhet, utmattning. HoliYoga är en djupgående yoga i lugnt tempo för ökad självkännedom, energi och vitalitet samt lindrande av smärta i kropp och själ. Det finns stora möjligheter till anpassning av övningarna och passen innehåller andningsträning, mjuka dynamiska och statiska asanas, olika meditationstekniker och avslappning/vila. Både nybörjare och vana yogautövare är välkomna. Löper över ca 14 veckor i vår. Anmälan och bokning av plats görs veckovis på BokaDirekt, MOWE’s sida. Pris ca 150kr/pass.

”Senioryoga – terminskurs”
Onsdagar kl 10.00-11.15, start 30/1.

Enkla och lugna yogapass som skräddarsys för dig som pensionär (+65) eller för dig som är förtidspensionär pg a sjukskrivning el liknande. Vi utgår främst ifrån Kundaliniyoga och MediYoga (Medicinsk Yoga) och många övningar kan göras sittande på stol om man behöver. Du utgår ifrån din förmåga och dagsform. Alla pass innehåller andningsträning, mjuka yogaövningar, meditation och avslappning/vila. Anmälan och bokning av plats görs veckovis på BokaDirekt, MOWE’s sida. Kursen löper under ca 15 veckor i vår. Pris ca 127kr/pass med rabatt.

”Andas in våren”
Söndag den 28/4 kl 11.00-13.00

Möt våren för försommaren med ett längre HoliYogapass för andning, hjärta och energi! Passet kan både lugna och balansera kropp, sinne och själ, men samtidigt ge dig ny energi nu när man oftast känner sig lite vårtrött. Träffen lämpar sig bäst för dig som yogar sedan tidigare. Vi avrundar med en kopp rykande yogite och rawfood boll eller liknande. Pris 250kr, anmälan senast 20/4. (OBS! Fullbokad)

”3 x Breathwalk och meditation på Österby”
Onsdagarna 15, 22 och 29/5 kl 18.00-19.40

En timmes promenadyoga på Österby/Askholmen som följs av en stunds avslappning på ullmattorna i Yogalogen och avslutas med chanting (sångmeditation), när kvällarna är långa och LJUSA! Pris 180kr/pass eller 500kr för alla 3, anmälan senast ett par dagar innan passet.

”3 x Sommaryoga på Österby”
Tisdagarna 11/6, 3/7 och 7/8 klockan 18.00-19.15

Sköna, energigivande och avstressande yogapass ute på gräsmattan vid vackert väder. Vid regn yogar vi inne i Yogalogen. Dessa pass lämpar sig både för nya och erfarna yogisar. Pris 150kr/pass eller ett kryss på ditt klippkort från Mowe. Anmälan senast en vecka innan.