Yogaresor

I samarbete med Helena Gröndahl, ”Hittabalansen.se”, arrangerar jag en yogavecka i pittoreska, lugna och mysiga Nerja på Costa del Sol i Spanien. Nästa resa blir den 28/9-5/10 och man kan nu boka sin plats fram till den 29/4. Kontakta mig för bokningsinformation och resedetaljer. OBS! Årets resa är fullbokad!

En yogaresa kan ge utveckling på många olika sätt – dagliga yogapass sätter igång alla flöden i både kropp, sinne och själ, sol och bad, ett lugnt dagstempo, nya vänner, nya intressanta miljöer och tid för återhämtning och vila. Allt detta sammantaget kan ge dig nya insikter och göra det lättare att prioritera i tillvaron när du kommer tillbaka till vardagen igen, med ny kraft och energi!

Vi bor i ett litet centralt beläget lägenhetshotell för oss själva, där vi delar lägenhet med en eller två personer. Frukost ingår. På morgonen samlas vi uppe på takterassen för ett mjukt yogapass i soluppgången och sedan intar vi frukosten tillsammans på hotellets innergård. Dagarna är oftast fria att läggas upp som man önskar. Man kan promenera, jogga, strosa runt i små butiker, njuta av det ljumma havet och någon av de fina stränderna, eller gå en vandringsled uppåt bergen… Vi träffas åter sen eftermiddag i hotellets samlingslokal på nedervåningen och yogar innan man vill gå ut och äta middag. Det blir en härlig, varierad mix av HoliYoga, MediYoga och Kundaliniyoga under veckan, anpassad efter gruppens behov och erfarenhet. Alla pass innehåller någon form av meditation.

Veckan innehåller även två gemensamma utflykter och avslutningsmiddag sista kvällen, något som kommer att varieras lite från år till år.

Maila din intresseanmälan för prospekt och mer info om nästa yogaresa till info@yogaperspektiv.se.

Välkommen till en oförglömlig yogaresa till Nerja!