För företag

Österby Säteri ligger mitt mellan Västerås och Eskilstuna, vid Mälaren, ca 12 mil från Stockholm. Det tar ungefär 1 timme och 20 minuter att åka hit med bil från Stockholm, ca 25 minuter från Västerås, 15 minuter från Eskilstuna och 50 minuter från Örebro.

Jag tar emot grupper om ca 10-20 personer som är intresserade av förebyggande, alternativ hälsa för ökat välbefinnande och mindre stress – med hjälp av yoga och meditation. Eller så kommer jag till er arbetsplats och håller enkel, men effektiv yoga sittande på stol under lunchpausen eller efter arbetstid. Ett pass kan vara 30 till 75 minuter långt och anpassat efter er personals behov.

Är ni ett sällskap från ett företag eller en organisation som önskar tillbringa en halv- eller heldag någonstans där ni kan koppla av och få uppleva en helt annan miljö än er arbetsplats tillsammans?

Kanske som del i er företagshälsovård för att främja er hälsa.

I Yogalogen kan ni ha en informell stunds workshop eller teambuilding med yogapass och meditationer anpassad för just er grupp.

Förslag på inriktning kan vara ”Andning och stress”, ”Yoga för rygghälsa”, ”Mindfulness” eller ”Yoga för nybörjare”. Ni kan även hinna med ett möte, fika eller lunch och en härlig promenad – eller vad ni önskar! Samma erbjudande gäller för privata sällskap och föreningar, dock ej ”överraskningsevents”.

Under våren och hösten är det säsong för energigivande och meditativa yogapromenader – Breathwalks, härute på Österby, Askholmen. Jag tar med er grupp ut på en anpassad yogapromenad i ett underbart naturreservat om ni vill uppleva hur det är att gå, yoga och meditera samtidigt. Läs mer om Breathwalk under fliken Om Yoga”.

Välkommen att kontakta mig för förslag, prisuppgifter och offert på ert evenemang i Yogalogen!