Kurser/Workshops

Yoga- och meditationspass hålls tills vidare enbart online via ZOOM, med hänsyn till Coronapandemin. Hur länge det dröjer innan jag erbjuder yoga på plats i Yogalogen är svårt att säga nu (dec -20), men info kommer så snart det är möjligt igen. Logga in i tid till yogapasset – gärna 5 till 10 minuter före så att Du hinner komma iordning utan stress innan vi börjar. Tänk på att lämna vardagspratet utanför rummet, se till att du får yoga ostört därhemma!

Du anmäler dig genom att klicka på länken ”Anmäl dig här »” eller genom att maila mig på info@yogaperspektiv.se.

Du/ni kan även boka yogapass online för ditt företag eller avdelning. Jag anpassar temat efter ert önskemål, läs mer om detta på fliken ”För företag”.

Betalning

Betalning sker innan kursstart till plusgiro
54 99 23-1 eller Swish 123 259 5098 för yoga online och i Yogalogen. Ange ditt namn som referens. Pensionärer och studerande har 15% rabatt på terminskurser och Breathwalks.

Våren -21

Yoga och meditation ONLINE via Zoom

”Medicinsk Yoga i din vardag”, 3ggr onsdagar kl 19.00-20.15, start 7/4

Vi fortsätter några gånger till i april med vinterns mjuka och lugnande pass i Medicinsk Yoga! Nu blir det lite mer fokus på att lyfta energinivån med hjälp av andnings- och yogaövningar med något högre intensitet än under vintern. Passen verkar även dämpande på stress, oro och rastlöshet och främjar inre lugn, balans och känsla av frid.  Pris 100kr/pass. Anmälan senast samma dag på förmiddagen. Vi ses den 7/4, 14/4 och 21/4 på Zoom.

”HoliYoga i vårvintertid”, 3ggr torsdagar kl 19.00-20.15, start 8/4

Vårvintertid är enligt Ayurvedan ”kapha”årstid. Det innebär att naturen börjar vakna till liv igen, med smältvatten som rinner och en stilla kyla tillsammans med fukten som hänger sig kvar. Det är en årstid då vi kan känna oss lite ”tunga” både i kroppen och sinnet och vi kan behöva stimulera vårt uppåtgående energiflöde för att skapa värme och få en känsla av lätthet och större flexibilitet inom oss. Dessa HoliYogapass lämpar sig för Dig som yogar sedan tidigare. Pris 100kr/pass. Anmälan senast samma dag på förmiddagen. Vi ses den 8/4, 15/4 och 22/4 på Zoom.

”3 x Breathwalk på Österby/Askholmen”, start tisdag 4/5 kl 18.00-19.15

Kom med ut till Österby/Askholmen tre tisdagkvällar i vår och gå energigivande, lugnande och balanserande yogapromenader när naturen vaknar till liv och är som vackrast! Vi går tillsammans i grupp, i tystnad, med lagom avstånd! Inga förkunskaper behövs, men gärna ett stort intresse för meditation, yoga och alternativ hälsa! Vi träffas strax innan 18.00 nedanför ingången till Yogalogen, Österby Gård på gräsmattan, där vi börjar med några uppvärmande övningar och stillar vårt sinne. Pris 150kr/pass som betalas via swish. Anmälan senast samma förmiddag via länken eller mail.

Vi träffas och promenerar även den 11/5 och 18/5. Vid regn ställer vi in.

Yoga våren/sommaren -21

Info kommer under maj.. förhoppningsvis kan vi ses i Yogalogen snart igen när restriktionerna lättar!