Kurser/Workshops

Hösten -21 verkar ge möjlighet till att yoga på plats i Yogalogen igen och kurserna startar den 1 september. Se nedan.

Kom i tid till yogapasset – gärna 5 till 10 minuter före så att Du hinner komma iordning utan stress innan vi börjar. Tänk på att lämna vardagspratet utanför porten när du kommer till Yogalogen. Det är många som behöver tystnaden och stillheten som yogasalen erbjuder.

Du anmäler dig genom att klicka på länken ”Anmäl dig här »” eller genom att maila mig på info@yogaperspektiv.se.

Du kan även boka yogapass/events för ditt företag eller avdelning. Jag anpassar temat efter ert önskemål, läs mer om detta på fliken ”För företag”.

Betalning

Betalning sker innan kursstart till plusgiro
54 99 23-1 eller Swish 123 259 5098 för yoga online och i Yogalogen. Ange ditt namn som referens. Pensionärer och studerande har 15% rabatt på terminskurser och Breathwalks.

Hösten -21

Yogakurser, tematräffar och events på plats i Yogalogen

”Medicinsk Yoga/YinYoga MIX”, 10ggr torsdagar kl 18.30-20.00, start 2/9

Mjuka yogapass med dynamisk Medicinsk Yoga som avslutas med stilla Yinpositioner, för dig som behöver en lugn yogaform för stressreducering, förebyggande av smärta/värk, förbättrad sömn, andning, kroppskännedom och välbefinnande. Ett pass i Yogamix Medicinsk/Yin kommer innehålla andningsträning, dynamiska och statiska yogaövningar, någon form av meditation och vila/avslappning. För både nya och erfarna yogisar.

Pris: 1 700kr för 10ggr, 950kr för 5ggr, uppehåll v38

Anmälan: senast 30/8

”HoliYoga med Chakratema – Rotchakrat”, 4ggr onsdagar kl 18.30-20.00, start 8/9

Djupgående, varsam yoga inriktad på ditt energisystem – ditt chakrasystem. Denna kurs som tar dig med på resan hem, in till dig själv, börjar i din grund som är Rotchakrat (Mulhadara). HoliYoga är speciellt passande för Dig med någon smärtproblematik, (t ex fibromyalgi, migrän, reumatism) eller långvarig stress, utbrändhet, utmattning, som söker läkning och förståelse OCH för Dig som längtar efter en yogaupplevelse som innefattar både den fysiska kroppen, sinnet och själen. Kanske har Du provat någon/några andra yogaformer tidigare och känner att du nu längtar efter en yoga som är mer energimässigt, mentalt och andligt inriktad, än fysiskt. Dessa HoliYogapass lämpar sig för Dig som yogar sedan tidigare.

Pris: 800kr för 4ggr, uppehåll v38

Anmälan: senast 30/8

”HoliYoga med Chakratema – Magchakrat”, 4ggr onsdagar kl 18.30-20.00, start 13/10

Djupgående, varsam yoga inriktad på ditt energisystem – ditt chakrasystem. Denna kurs som tar dig med på resan hem, in till dig själv, fortsätter med Magchakrat (Manipura) som är ditt centrum för kraft och energi. HoliYoga är speciellt passande för Dig med någon smärtproblematik, (t ex fibromyalgi, migrän, reumatism) eller långvarig stress, utbrändhet, utmattning, som söker läkning och förståelse OCH för Dig som längtar efter en yogaupplevelse som innefattar både den fysiska kroppen, sinnet och själen. Kanske har Du provat någon/några andra yogaformer tidigare och känner att du nu längtar efter en yoga som är mer energimässigt, mentalt och andligt inriktad, än fysiskt. Denna kurs lämpar sig för Dig som tidigare gått Rot- och/eller Sakralkursen.

Pris: 800kr för 4ggr

Anmälan: senast 30/9

”Senioryoga”, 10ggr onsdagar kl 10.00-11.15, start 1/9

Enkla och lugna yogapass som skräddarsys för dig som pensionär (+65) eller för dig som är förtidspensionär pg a sjukskrivning el liknande. Passen ger Dig ökad rörlighet och smidighet, mindre värk, oro och stress, förbättrad koncentration och minne mm. Vi utgår främst ifrån Kundaliniyoga, MediYoga (Medicinsk Yoga) och mindfulness. Du utgår alltid ifrån din förmåga och dagsform. Alla pass innehåller andningsträning, mjuka yogaövningar, meditation och avslappning/vila. Denna kurs är för både fortsättare och nybörjare.

Pris: 1500kr för 10ggr eller 900kr för 5ggr, uppehåll v38

Anmälan: senast 30/8, (OBS! Fullbokat, men maila gärna din intresseanmälan)

”Endagsretreat för ro och harmoni”, söndag den 10 oktober kl 09.00-17.00

Ägna en hel dag åt dig själv, ditt välmående och inre balans i mysiga Yogalogen, när hösten närmar sig och du kan behöva ladda dig själv med lugn, energi och självkärlek inför den mörka årstiden. Att under en dag få dra sig tillbaka, stänga av den yttre världen och inte behöva ta in bruset runtomkring, kan vara väldigt behövligt och vitaliserande för hela den mänskliga organismen. Det blir en dag fylld av lugn, meditativ yoga och djupgående meditationer, Breathwalk, ljudbad och Yoga nidra, vila och återhämtning i trygg gemenskap samt god vegetarisk lunch och mellanmål. Inbjuden yogalärare denna dag är Annika Wallin (annikawallinsyoga.se), som kommer hålla ett par spännande pass under dagen. Innehållet och det exakta programmet kommer annonseras separat och mailas. Den här träffen är för Dig som yogar sedan tidigare och som längtar efter att gå djupt in i meditation och stillhet.

Anmälan: senast 30/9

Pris: 1100kr

”Fullmåneyoga och meditation – temapass”, torsdag den 18/11 kl 18.00-20.00

Det blir ett längre mjukt och djupgående HoliYogapass och meditationer som hjälper dig att släppa taget om det som varit och bjuda in det nya som du behöver. Månen fullbordar sin cykel på morgonen den 19/11 då den blir full och därför träffas vi kvällen innan då dragningskraften är väldigt stark och förstärker effekten av övningarna. Det här är en kväll för ökad självkännedom och personlig utveckling. Passar dig som yogar sedan tidigare.

Anmälan: senast den 14/11

Pris: 200kr

”Yoga i advent – temapass”, lördag den 11/12 kl 11.00-13.00

Årets sista yogaträff blir i sedvanlig ordning ”Adventsyogan”, då vi träffas i mörkaste december en förmiddag och yogar, mediterar, chantar, minglar och fikar. Vi finner ro, vila och återhämtning, något som verkligen behövs den här tiden på året. För dig som yogar sedan tidigare.

Anmälan: senast 1/12

Pris: 300kr inkl fika