Kurser/Events

Vårterminen -23 börjar den 21/1, välkommen med din anmälan!

Kom i tid till yogapasset – gärna 5 till 10 minuter före så att Du hinner komma iordning utan stress innan vi börjar. Tänk på att lämna vardagspratet utanför porten när du kommer till Yogalogen. Det är många som behöver tystnaden och stillheten som yogasalen erbjuder.

Du anmäler dig genom att klicka på länken ”Anmäl dig här »” eller genom att maila mig på info@yogaperspektiv.se.

Du kan även boka yogapass/events för ditt företag eller avdelning. Jag anpassar temat efter ert önskemål, läs mer om detta på fliken ”För företag”.

Betalning

Betalning sker innan kursstart till plusgiro
54 99 23-1 eller Swish 123 259 5098 för yoga i Yogalogen. Ange ditt namn som referens. Pensionärer och studerande har 15% rabatt på terminskurser och Breathwalks.

Vårterminen -23

Temapass

Nymåneyoga och meditation för 2023 – lördag 21/1 kl 14.00 -16.00

Inför årets första nymåne denna kväll träffas vi för att göra ett långt inkännande yogapass för Hjärtchakrat följt av en guidad meditation som tar dig närmare dig själv och din innersta önskan. Då kan en intention för det nya året växa fram. Anmälan senast 16/1, pris 300kr inkl yogite och tillbehör.

Meditationscirkel 4ggr – start söndag 22/1 kl 15.00 -16.30

En terminskurs om 4 söndagar, (12/2, 12/3 och 23/4) en gång i månaden, då vi träffas i stillhet och mediterar tillsammans under 1,5 timme. Vi tar oss tid till att prova olika sätt att meditera på, att uppleva meditation i grupp och dela med oss av våra upplevelser av meditation på egen hand mellan träffarna. För alla som är intresserade av meditation och vill lära sig mer. Anmälan senast 16/1, pris 1000kr.

HoliYoga i vintertid för din ”VATA”, söndag den 12/2 kl 10.00 -12.00

När det är vinter kan vi behöva ta hand om oss lite extra med hjälp av lugnande, värmande och mjuk HoliYoga. Göra grundande meditationer och verkligen vara i kroppen och ägna oss åt den en stund, ta in lite visdom från Ayurvedan. För dig som yogar sedan tidigare, anmälan senast 5/2, pris 300kr inkl yogite och gobit.

Hel- och halvdagsevents

”En dag för dig – i rörelse och stillhet”, lördag den 11/3 kl 09.00 -16.00

Unna dig en heldag i Yogalogen i vinter med Frigörande dans och HoliYoga. En dag som möter dig som människa precis som du är och där du står i ditt liv just nu. Det här är en dag i samarbete med min kollega Christina Liedberg från Vavivagården, Sparreholm. www.vaviva.nu

Vi landar mjukt, känner in kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att utforska och uttrycka det som känns i vår egen personliga dans. Bjuder in till skön avslappning och fördjupad andning på yogamattan. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet.

För alla som längtar efter att få dansa fritt till underbar musik och komma närmare sig själv genom detta uttryck. Dagen innehåller även ett mjukt HoliYogapass, avslappning och meditation, samtal och delning med varandra. Anmälan senast 11/2, pris 1250kr inkl vegetarisk sopplunch och fika.

”Andas in våren och vila – halvdagsretreat”, söndag den 7/5 kl 13.00 -17.15

När naturen vaknar till liv och grönskan börjar spira ägnar vi eftermiddagen åt en energigivande Breathwalk/andningspromenad och ”skogsmindfulness” ute i reservatet på Askholmen. I Yogalogen blir det sedan balanserande mjuk yoga för din andning samt en lång djupavslappnande Yoga Nidra, som ger dig återhämtning, djup vila och vitalitet. Anmälan senast 7/4, pris 625kr inkl hälsosamt mellanmål/fika och yogite. För vårtrötta som yogar sedan tidigare.

Yogakurser

Vårens kvällskurser börjar v16, mer info kommer i vinter…