Kurser/Events

Höstterminen -23 börjar den 30/8, välkommen med din anmälan!

Kom i tid till yogapasset – gärna 5 till 10 minuter före så att Du hinner komma iordning utan stress innan vi börjar. Tänk på att lämna vardagspratet utanför porten när du kommer till Yogalogen. Det är många som behöver tystnaden och stillheten som yogasalen erbjuder.

Du anmäler dig genom att klicka på länken ”Anmäl dig här »” eller genom att maila mig på info@yogaperspektiv.se.

Du kan även boka yogapass/events för ditt företag eller avdelning. Jag anpassar temat efter ert önskemål, läs mer om detta på fliken ”För företag”.

Betalning

Betalning sker innan kursstart till plusgiro
54 99 23-1 eller Swish 123 259 5098 för yoga i Yogalogen. Ange ditt namn som referens. Pensionärer och studerande har 15% rabatt på terminskurser och Breathwalks.

Höstterminen -23

Temapass

Fullmåneyoga och meditation inför hösten – onsdag 30/8 kl 18.00 – 20.00

Vi startar höstens yogatermin med en kväll för långsamhet, stillhet och inre arbete i samband med augustis fullmåne natten till den 31a.  Det blir ett längre mjukt och meditativt HoliYogapass för kontakt med Hjärtats viskningar och dina känslor. Kanske får du nya insikter denna kväll runt vad du behöver släppa taget om och vad du vill innerst inne. Anmälan senast 29/8, pris 300kr inkl yogite och godbit.

Meditationscirkel 4ggr – start torsdag 7/9 kl 18.00 – 19.45

En terminskurs om 4 torsdagar, (5/10, 9/11 och 30/11) en gång i månaden, då vi träffas i stillhet och mediterar tillsammans och lär oss om meditation och Yoga Nidra under ca 2 timmar per gång. Vi tar oss tid till att prova olika sätt att meditera på, att uppleva meditation i grupp och dela med oss av våra upplevelser av meditation på egen hand mellan träffarna. Du får fördjupa din meditativa process med hjälp av Yoga Nidrapraktik vid dessa träffar. För alla som är intresserade av meditation och vill lära sig mer. Anmälan senast 4/9, pris 1200kr. (1020kr för studerande och pensionärer)

”Stillhet i advent med ljudbad”, lördag den 9/12 kl 14.00 -16.30

När det närmar sig jul och adventstid kan vi behöva ta hand om oss lite extra med hjälp av ett lugnande, värmande och mjukt HoliYogapass följt av en balanserande och välgörande vila till vibrationer från olika klangskålar och helande instrument. Annika Wallin, min kollega och fina vän (www.annikawallinsyoga) kommer att guida dig in i ett långt behagligt ljudbad denna eftermiddag. För dig som yogar sedan tidigare, anmälan senast 15/11, pris 400kr inkl yogite och gobit.

”Meditationskväll i juletid”, torsdag den 14/12 kl 18.00 – 20.00

Årets sista träff  i Yogalogen då vi samlas för att sjunga vackra mantrasånger och göra stillsamma rörelsemeditationer som fyller oss med ljus och lyfter vår energi varsamt. För dig som yogar sedan tidigare, anmälan senast 1/12, pris 300kr inkl yogite och godbit.

Hel- och halvdagsevents

”Workshop för lymfhälsa & återhämtning”, lördag den 7/10 kl 10.00 – 14.00ca

Välkommen till en halvdag i Yogalogen då du kommer få värdefull kunskap om lymfhälsa och återhämtning, tips och inspiration för egenvård, genomgång av egenmassage, mjuk yoga med fokus på andningsövningar för att aktivera lymfsystemet och kroppens eget lugn-och-ro system. Vi kommer också att gå en lugn andningspromenad – Breathwalk, ute på Askholmen, som lyfter energin mjukt och verkar balanserande för både kropp, sinne och själ. Den här dagen är ett samarbete med Monica Tonhammar (Medicinsk Lymfterapeut) som håller en föreläsning och Sandra Fagerström (Yogalärare och Samtalscoach) som håller ett yogapass. Breathwalken hålls av mig. Det kommer finnas tid till samtal och frågor efter lunchen.

Boka din plats snart via BokaDirekt; Monicas Lymfhälsa, pris 695kr inkl vegetarisk sopplunch och fika.

”En dag för dig – i rörelse och stillhet”, lördag den 11/11 kl 09.00 – 16.00ca

Unna dig en heldag i Yogalogen när höstrusket är här, med Frigörande dans och HoliYoga. En dag som möter dig som människa precis som du är och där du står i ditt liv just nu. Det här är en dag i samarbete med min fina kollega Christina Liedberg från Vavivagården, Sparreholm. www.vaviva.nu

Vi landar mjukt, känner in kroppen och sätter igång rörelsen. Tillåter oss att utforska och uttrycka det som känns i vår egen personliga dans. Bjuder in till skön avslappning och fördjupad andning på yogamattan. Öppnar hjärtat i medkänsla till oss själva och dem vi möter i livet.

För alla som längtar efter att få dansa fritt till underbar musik och komma närmare sig själv genom detta uttryck. Dagen innehåller även ett mjukt HoliYogapass, avslappning och meditation, samtal och delning med varandra. Anmälan senast 11/10, pris 1250kr inkl vegetarisk sopplunch och fika.

Yogakurser

HoliYoga ”Feminine Flow”, 4ggr onsdagar kl 18.30-20.00, start 6/9

Med utgångspunkt i HoliYoga och HoliYoga Hormon möter du dig själv som Kvinna – oavsett om du kallar dig dam, tant, tjej eller gumma! Det här är mjuka, töjande, varierande och dynamiska yogapass med fokus på FÖRÄNDRING OCH FLÖDE, vilket är vår normala rytm som kvinnor. Hur kan vi hitta in i vår inre balans, stillhet, trygghet och acceptans när vi hela tiden är i förändring genom livet? Vi kommer att komma i kontakt med flera chakran och prata om hormoner och kvinnohälsa.. För dig som yogar sedan tidigare i någon form. Anmälan senast 4/9, pris 840kr (715kr för studerande och pensionärer), eller 250kr/enstaka pass. Vi ses onsdagarna den 6/9, 13/9, 20/9 och 4/10.

HoliYoga ”Chakraresan – Hjärtchakrat”, 4ggr onsdagar kl 18.30-20.00 start 18/10

Hösten fortsätter med Chakraresan för det fjärde chakrat, Hjärtchakrat, ”Anahata”. Den här kursen är för dig som tidigare deltagit i minst två kurser inom Chakraresan och som är intresserad av att lära känna dig själv utifrån din energimässiga nivå av självacceptans och kärlek. Det är i Hjärtchakrat vi kommer i kontakt med vår djupaste nivå av självacceptans, här i mittpunkten av vårt chakrasystem där ande och materia möts. Hur mår ditt Hjärta? Vad vill ditt Hjärta? Är du redo att lyssna? HoliYoga är speciellt passande för dig med någon smärtproblematik, (t ex fibromyalgi, migrän, reumatism) eller långvarig stress, utbrändhet, utmattning, som söker läkning och förståelse OCH för dig som längtar efter en yogaupplevelse som innefattar både den fysiska kroppen, sinnet och själen. Anmäl dig senast 12/10, pris 1000kr. (850kr för pensionärer) Vi ses onsdagarna 18/10, 25/10, 8/11 och 15/11.