Yogaresor

Yogaresa till Nerja, Spanien den 23-30 september -23

OBS! Fullbokad

I samarbete med Helena Gröndahl, ”Hittabalansen.se”, planerar jag för femte året en yogavecka i underbara Nerja på Costa del Sol via den svenska resespecialisten BokaNerja. Årets resa blir v39 den 23/9 till 30/9. Anmäl ditt intresse via knappen här bredvid för bokningsinformation och resedetaljer om du är intresserad av att följa med.

Boka din plats senast 31/3 på BokaNerjas hemsida: https://www.bokanerja.se/yoganerjahelenabodil

En yogaresa kan ge utveckling på många olika sätt – dagliga yogapass sätter igång alla flöden i både kropp, sinne och själ, sol och bad, ett lugnt dagstempo, nya vänner, nya intressanta miljöer och tid för återhämtning och vila. Allt detta sammantaget kan ge dig nya insikter och göra det lättare att prioritera i tillvaron när du kommer tillbaka till vardagen igen, med ny kraft och energi!

Vi bor i ett litet centralt beläget lägenhetshotell för oss själva, där vi delar lägenhet med en eller två personer. Frukost ingår. På morgonen samlas vi uppe på takterassen för ett mjukt yogapass i soluppgången och sedan intar vi frukosten tillsammans på hotellets innergård. Dagarna är oftast fria att läggas upp som man önskar. Man kan promenera, jogga, strosa runt i små butiker, njuta av det ljumma havet och någon av de fina stränderna, eller gå en vandringsled uppåt bergen… Vi träffas åter sen eftermiddag i hotellets samlingslokal på nedervåningen och yogar innan kvällen då man gärna går ut och äter middag. Det blir en härlig, varierad mix av HoliYoga, Medicinsk Yoga och Kundaliniyoga under veckan, anpassad efter gruppens behov och erfarenhet. Alla pass innehåller någon form av meditation.

Veckan innehåller även en gemensam utflyktsdag eller aktivitet som varierar lite från år till år och tapasmingel på ankomstkvällen.

Skicka din intresseanmälan för prospekt och mer info om årets yogaresa via knappen bredvid, så får du info för att boka din plats.

Välkommen till en oförglömlig yogaresa till Nerja!

Bodil och Helena

Yogaresor till Nerja

Yoga- och kulturweekend i Mellby, Öland den 24-27 augusti -23

OBS! Fullbokad

Möt upp i mysiga, bohemiska Mellby på Ölands sydöstra strand i augusti och förläng sommaren med en weekend fylld av mjuk yoga, meditation, utflykter och gemenskap. Det här är ett weekendpaket i samarbete med en lokal guide i Mellby och pensionatet Mellby Ör Inn. Vi bor i personligt renoverade dubbelrum med fint badrum på pensionatet, där vi också intar frukost och middag.

Vi kommer yoga och meditera morgon och kväll, i pensionatets yogastudio, trädgård med utsikt över Alvaret och rosenbuskar, och/eller nere vid stranden. På dagarna hinner vi med några trevliga utflykter, lunch och besök i t ex en Ölandsgård från 1600talet, hos konstnärer och hantverkare. Det exakta programmet blir klart under våren.

Antal deltagare 10-14st, pris 5200kr – 6200kr, för delat rum, inkl 3 nätter boende, frukost, middag (2-rätters), yoga/meditation och guidning vid utflykter.

Tillkommer resa (delad bil!) och lunch.

Gör din föranmälan till mig via knappen bredvid, så får du boknings- och betalningsinfo och presentation av helgen.

Anmälan och bokningsavgift 1500kr senast den 30/6.

Varmt välkomna!

Bodil,  Annelotta och Agneta

Yogaresor till Öland