Kontakt / Hitta hit

Yogaperspektiv

Bodil Eriksson Consulting
Tumbo-Österby Säteri
635 31 Kvicksund

E-post: info@yogaperspektiv.se
Tel: 070 – 529 10 50

Innehar F-skatt och ansvarsförsäkring

Gör din anmälan till kurs/workshop här!

Fält markerade med en * är obligatoriska.

Jag vill anmäla mig till Kurs/workshop:

4 + 0 = ?

Bodil Eriksson

Lärare i HoliYoga och HoliYoga HORMON, Yogaterapeut i MediYoga (Medicinsk Yoga), Internationellt certifierad Yoga- och meditationslärare i Kundaliniyoga enl Yoga Alliance,  Lärare i YinYoga grund, Breathwalkinstruktör, Friskvårdskonsult och Civilekonom Msc

Bodil Eriksson Yogaterapeut

Yoga är för mig en spännande källa av energimedicinsk kunskap, filosofi och visdom men även inspiration, trygghet och nya perspektiv. Yogapraktiken har med tiden lärt mig mer om tålamod, tillit, självacceptans och tacksamhet, vilket idag börjar kännas förankrat på en djupare nivå. Med hjälp av yogan kan jag lättare hantera livets olika utmaningar med lite mer lätthet och glädje än tidigare och utan att tappa fotfästet.

Jag tror att alla kan hitta in i yogan om man ger den tid och går in i utövandet med ett öppet, icke-värderande sinne och istället bara tar emot effekterna och signalerna man får till sig. Att inse att man inte måste ha något specifikt mål med praktiserandet kan vara en ny upplevelse i en tillvaro där vi oftast förväntas vara målfokuserade och hårt strävande. Att inte vara målstyrd ger utrymme för att vara lyhörd mot sig själv och faktiskt lyssna på kroppens och själens signaler.

Oavsett vilken yogaform man väljer (det finns 22 traditionella varianter…) bör man närma sig med lite ödmjukhet och öppenhet inför all den förvärvade kunskap, erfarenhet, passion och kontinuerlig utveckling som yogan för med sig sedan lång tid tillbaka.”

”Med 15 års erfarenhet som yogalärare, tre yogalärarutbildningar och ett antal fördjupningsutbildningar kan Du känna dig trygg när du yogar med mig! Varmt välkommen till någon av mina grupper.” Sat nam, Namaste, Bodil